Nieuws rond Corona-virus

BERICHTGEVING:

Actuele nieuws rond het Corona-virus is te lezen op een specaal door De Limburger geopende pagina. Klik hier

30-03-2022.

We schrijven woensdag 23 maart 2022…. einde van alle officiële coronamaatregelen. Géén mondkapjesplicht  meer, óók niet in het openbaar vervoer. Hoera…voor velen een bevrijding, maar voor sommigen toch even wennen. Een maand geleden vlak voor carnaval werden de eerste versoepelingen doorgevoerd. Iedereen was dolenthousiast, eindelijk weer carnaval vieren.  Na twee jaar, je verkleden, gek doen, zingen, drinken, helemaal uit je bol gaan, gewoon lekker amuseren. Maar zoals te verwachten, de weken erna,  een enorme opleving van het coronavirus en de daarbij oplopende coronabesmettingen, welliswaar met milde symptomen, maar toch. Niettemin dreigden door de quarantaine verplichtingen enkele maatschappelijke beroepen in de knel komen te zitten. Gelukkig bleef het bij deze ene opleving, maar betekent wel, dat het virus nog steeds onder ons is. Dus voorzichtigheid is nog geboden vooral voor de kwetsbaren. Het advies blijft nog altijd; handen wassen, ventileren, testen en desnoods afstand houden.
Afgelopen week ontvingen 70 plussers een uitnodiging voor de tweede boosterprik. Men is van mening dat de bescherming na de eerste boosterprik na 4 tot 6 maanden behoorlijk afneemt en deze tweede boosterprik rechtvaardigt. Zelfs 60 plussers mogen een afspraak maken voor deze tweede boosterprik.
Zoals eerder gezegd, blijft het nog onzeker of we het coronavirus helemaal kunnen overwinnen.
De tijd zal het ons leren….
Niettemnin kunnen we ons momenteel weer redelijk normaal en vrij bewegen. Voor velen de reden om de aanstaande zomervakantie te plannen….of anderen nemen het er nu al van door op wintersport te gaan of een reisje te maken naar warmere oorden.
Hopelijk is dit het begin van betere tijden en gaan de twee jaar van deze pandemie de geschiedenisboeken in en kunnen we eindelijk deze rubriek afsluiten……

25-01-2022.

Nieuwe persconferentie. Het is 10 dagen geleden dat de eerste versoepelingen zijn ingegaan. Echt rustig is het daarna niet geworden. Men kwam in opstand, horecazaken gingen uit protest open. Ludieke actie’s werden bedacht. Zo kon je in sommige theaters je haar laten knippen muzikaal begeleid door een orkestje of anderszins. Restaurants deelden gratis eten (frites met een snack) uit, zoals ’t Kleine Verschil  in Oud Geleen. Alles bedoeld om het Kabinet te laten zien hoe nijpend de situatie is rond de horeca en de cultuursector. Of dit meegespeeld heeft bij de afweging van het Kabinet om meer toe te staan blijft natuurlijk een vraag. Niettemin  kwam het Kabinet met zeer goed nieuws. Men vond naar aanleiding van het OMT-advies het verantwoord om verder te versoepelen wél met een zeer dringende oproep om vooral de geldende coronaregels na te leven om zo het aantal besmettingen te beperken. Over drie weken is er een nieuw weegmoment en dan zal blijken in hoeverre deze oproep heeft geholpen en er hopelijk meer versoepelingen komen. Aldus mogen met ingang van woensdag 26 januari de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren openen tot uiterlijk 22.00u s’avonds. Daarnaast mogen sportwedstrijden buiten eigen clubverband weer en is publiek bij alle sportwedstrijden welkom. Zo ook onze hobby het biljarten mogen we weer in competitieverband uitoefenen. De SBBS heeft de data van de resterende wedstrijden in Biljartpoint reeds aangepast. De wedstrijden starten op maandag 31 januairi as. Aansluitend aan de Librecompetitie zal met de Bandcompetitie worden begonnen.

Mocht er nog iets veranderen, dan zal per omgaande hier melding van gemaakt worden.

14-01-2022.

Persconferentie….met onze nieuwe minister van VWS, Ernst Kuipers. Er gloort licht aan het einde van de tunnel, maar mogen niet te hard van stapel lopen. De Omicron-variant is welliswaar niet zo heftig qua ziekteverschijnselen, maar wel vele malen besmettelijker met mogelijke gevolgen voor bepaalde maatschappelijke beroepsgroepen. Toch heeft het kabinet besloten enkele versoepelingen door te voeren. Zo gaan na het basisonderwijs de overige scholen ook weer open. Cultuur – en sportbeoefening mag weer binnen en buiten. Wel Coronatoegangsbewijs verplicht. Winkels open tot 17.00u, essentiële winkels tot 20.00u. Zo ook kappers en andere contactberoepen weer tot 17.00u. Echter horeca, bioscopen, theaters, enz.  blijven nog dicht.
Uiteraard veel protesten vanuit de horeca en de cultuursector. Waarom wij niet! Helaas, dit is nog te vroeg, aldus onze minister van VWS. Over 10 dagen is er een nieuw weegmoment gevolgd door een persconferentie en dan zal blijken of er méér kan. Ons clublokaal mag weer open, wel onder strikte voorwaarden, zoals de geldende coronaregels en daarnaast een maximaal aantal leden in de biljartruimte. Onze secretaris zal hierover berichten via de mail. Tot zover deze berichtgeving.

22-12-2021.

Nagekomen bericht.
Inderdaad is, zoals reeds voorspeld,  door SBBS de Libre-competitie stilgelegd tot en met 14 januari 2022.
Gelukkig voorlopig uitstel in plaats van afstel. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona zullen de wedstrijden hervat worden. De speeldata worden dan tijdig bekend gemaakt.
Aansluitend aan de Libre-competitie zal normaliter de bandcompetitie worden gestart. Momenteel is de inschrijving hiervoor al gestart. Bij interesse, geef je zo spoedig mogelijk op bij onze secretaris.

Mocht er onverhoopt iets wijzigen, dan wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

18-12-2021.

We tekenen zaterdag 18 december 2021. Ingelaste Persconferentie. Kedèng!! Keiharde lock-down tot en met 14 januari 2022. Wederom een harde klap voor de cultuursector, ondernemers en vele anderen. Behalve de essentiële winkels, apotheken, die mogen open blijven. Velen vragen zich af, is dit wel nodig en weer zo kort voor de Feestdagen. Wederom een sobere Kerst.
Het leek erop dat het langzaam de goede kant  op ging, maar men is nu bevreesd voor de nieuwe Omikron-variant die ruim drie weken geleden de kop opstak. Is het paniekvoetbal, de toekomst zal het weer uitwijzen.
Het raakt uiteraard ook de amateursport, dus ook ons geliefde hobby, het biljarten. Voorlopig blijft de keu weer een tijdje ongebruikt in het foedraal, omdat het Plenkhoes gesloten is en dus ook ons clublokaal.
We voelen mee met onze beheerder Rick Schmitz voor de zoveelste tegenvaller.
Wat de librecompetitie betreft, is er nog geen communique van de SBBS, maar dat zal ongetwijfeld nog volgen. Momenteel is twee weken pauze vanwege de feestdagen, maar naar verwachting zal de competitie begin januari niet hervat worden, maar waarschijnlijk  worden uitgesteld.

Voor zover de berichtgeving. Is er nieuws, dan wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Ondanks de vervelende situatie wensen we iedereen Fijne Kerstdagen, een spetterende jaarwisseling en vooral een gezond (coronavrij) 2022.

26-11-2021.

Aiai…..Vervroegde persconferentie! Dat is een slecht teken…zie de bui al hangen. Het is ons blijkbaar niet gelukt om het tij te keren, het gaat nog steeds de verkeerde kant op. Ziekenhuizen raken vol en reguliere zorg moet worden afgeschaald. Dus strengere maatregelen zijn nodig  zo heeft het kabinet beslist. Alle locatie’s moeten  vanaf 17.00u ’s avonds tot 05.00u ’s morgens  dicht, op enkele uitzonderingen na. Geen publiek bij sportwedstrijden.  Scholen mogen, ondanks de hoge besmettingsgraad onder strikte voorwaarden, toch open blijven. Deze maatregelen zijn weer voor een periode van drie weken, waarbij er over  twee weken weer een nieuw weegmoment zal zijn. Laten we echt hopen dat we er dan beter voor staan.

Dus…. houd U zich vooral aan de basisregels!

Door deze nieuwe maatregel gaat het biljarten in ons clublokaal in de avonduren op “hold”. Overdag is wel mogelijk in de vaste uren, maar daarnaast alleen in overleg met de beheerder van het Plenkhoes. Communicatie hierover zal via de gebruikelijke kanalen plaatsvinden. Voor de librecompetitie van SBBS heeft dit nu geen consequentie’s. Zover deze berichtgeving.
Mocht er onverhoopt iets wijzigen, dan wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

13-11-2021.

Tjongejonge….het ziet er weer niet goed uit. De besmettingsgraad is weer enorm opgelopen en  de ziekenhuizen liggen langzaam weer vol. De reguliere zorg wordt afgeschaald. Dan heeft ons demissionair kabinet eigenlijk geen keus en hebben dus ook vandaag ingegrepen. Horeca vanaf 20.00u dicht en niet essentiële winkels vanaf 18.00u dicht. Voetbal zonder publiek…. niet echt populaire maatregelen, temeer  we toch al een beetje gewend waren geraakt aan het “vrijere” leven.
Niet fijn, maar het moet nu eenmaal voor het algemeen belang. Maar daar denken sommigen anders over en dat mag gelukkig. Het vrije woord.  Alhoewel het solidariteitsgevoel, langzaam lijkt te verdwijnen, toch een van de pijlers van onze samenleving.
Voor onze club heeft bovenstaande maatregel voorlopig nog geen gevolgen. De librecompetitie kan nog doorgaan, omdat deze overdag gespeeld wordt en de horeca dan nog open is. In tegenstelling tot onze biljartcollega’s in de avonduren. Voor hen heeft deze maatregel grotere gevolgen en is hun avondcompetitie voorlopig gestopt/uitgesteld.
Laten we hopen dat het tij weer keert en we over drie weken, want zolang heeft het kabinet voor deze maatregel uitgetrokken, de situatie rond corona is verbeterd en de maatregel met het oog op de feestdagen, kan worden teruggedraaid.

Dus houd U zich vooral aan de basisregels.

Mocht er onverhoopt iets wijzigen, dan wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

14-08-2021.

We zijn nu bijna 3 maanden verder na onze laatste berichtgeving. De meesten hebben hopelijk een fijne (coronavrije) vakantie gehad of zijn mogelijk nog op vakantie. Er was eigenlijk ook weinig te melden. De besmettingen en de ziekenhuisopnames werden langzaam minder. Er kon naar hartenlust weer worden gebiljart. Iedereen begon al een beetje de zomervakantie te plannen. Het was zelfs zo gunstig dat de regering eind juni besloot om de coronamaatregelen drastisch te versoepelen. Misschien te voorbarig….. te weinig verantwoordelijhkheidsgevoel bij de mensen….. wie zal het zeggen. Het resultaat was in ieder geval een enorme stijging in het aantal besmettingen met gevolg meer opnames in de ziekenhuizen. De regering besloot wederom in te grijpen en de maatregelen te verscherpen om erger voorkomen. En dat is gelukt.
Niet lang daarna ging het weer de goede kant op en voor de SBBS reden genoeg om eind Augustus de nieuwe Libre competitie te plannen. De clubs hebben de teams reeds aangemeld en op de website  van Biljartpoint zijn de poules en de wedstrijden te vinden.
Gisteren  ging Rutte en De Jong tijdens de persconferentie nog iets verder met te vertellen, dat mits, op 20 september as de 1,5 m maatregel komt te vervallen, alsmede de mondkapjesplicht in het OV en mogelijk eind november álle coronamaatregelen verdwijnen. Laten we hopen dat zij gelijk krijgen. Terug naar normaal. Tot zover deze berichtgeving. Mochten er nieuwe veranderingen zijn,  zullen we daar zsm over berichten.

17-05-2021.

Hoera, we mogen misschien voorzichtig juichen….niet te euforisch natuurlijk, maar…. volgens de eerste geruchten zal morgen tijdens de persconferentie bekend worden gemaakt,  dat de “pauzeknop” niet wordt geactiveerd en de beloofde versoepelingen daadwerkelijk worden doorgevoerd. Het aantal coronabesmettingen loopt terug net als het aantal ziekenhuisopname’s, alsmede het aantal patiënten op de IC’s.
Gelukkig…..eindelijk is er een kantelpunt bereikt en bied de toekomst weer voldoende perspectief.
Concreet houd dit voor onze biljartclub in, dat we weer mogen!
Natuurlijk onder zeer strikte voorwaarden!!
Onder andere géén vrij biljarten, dus géén onaangekondigde bezoekjes aan ons clubhuis, maar volgens vast schema, op vaste tijden en alléén voor leden. Onze leden hebben zich op voorhand hiervoor kunnen opgeven, hetgeen massaal is gebeurd. Deze wensen zijn door onze secretaris verwerkt in een schema, dat as donderdag zal ingaan en in principe de leidraad blijft voor de komende weken.
Graag wijzigingen cq aanpassingen tijdig kenbaar maken bij onze secretaris.
Voor wat betreft het hervatten van de SBBS competitie’s ligt deze verantwoordelijkheid bij het Bestuur van de SBBS en daar is voorlopig nog geen sprake van.
Mocht er onverhoopt iets wijzigen, dan wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Iedereen veel biljartplezier!!

05-05-2021.

Het is vandaag 5 mei 2021, bevrijdingsdag, de viering van onze vrijheid en…. inmiddels ruim 5 maanden geleden van onze laatste berichtgeving over de coronapandemie via onze website.Er is sindsdien veel gebeurd en het werd tijd om de afgelopen periode kort samen te vatten.We zaten al in een lockdown, géén horeca en alleen essentiële winkels open, één persoon op bezoek. Het waren zeer povere Kerstdagen en een relatief rustige jaarswisseling, alhoewel er toch heel wat vuurwerk werd afgestoken.Niettemin bleven de IC-opnames oplopen en gooide de regering een nog zwaarder middel in de strijd.

Vanaf 23 januari werd een avondklok ingevoerd en deze gold van 21.00u s’avonds tot 04.30u s’morgens.Dit veroorzaakte enorme protesten met name bij de jongeren, die hun “vrijheid” verder zagen ingeperkt. Met als gevolg vele demonstratie’s in grote steden, die ontaardden in rellen en vandalisme, waaronder het kort en klein slaan van een Primera winkel. De ontreddering van diverse ondernemers was op het nieuws te zien.  Beelden van de ME die slaags raakten met betogers. Niet normaal.
Uiteindelijk keerde de rust enigszins terug, maar de protesten hielden aan.

Het eerste positieve geluid was de komst van de vaccins en de regering beloofde hier zo snel mogelijk mee te beginnen en de pandemie in een rap tempo zou kunnen worden ingedamd.
Echter nu waren er weer tegenvallers door vertraging van leveringen en de bijwerkingen van bepaalde vaccins.

Onder de naam Fieldlab werden diverse evenementen met publiek georganiseerd om zo het besmettingsgevaar en intensiteit te meten. Met als doel bijvoorbeeld voetbalwedstrijden met publiek toe te staan, musea en theater weer te openen, dierentuinen, enz. Wel met de nodige coronaregels.
Deze onderzoeken leverden toch wel positieve resultaten op, waardoor men voorzichtig ging denken aan versoepelingen.
Maar… grote punt was door alle maatregelen gingen de ziekenhuisopnames en op de IC’s toch nog omhoog.
Ondanks deze verontrustende ontwikkeling bleef een groot deel van de bevolking om versoepelingen schreeuwen en was het met mooi weer in diverse parken overvol, waarbij de politie diverse keren moest ingrijpen.
De regering kwam steeds meer onderdruk te staan en de roep om ook de horeca weer te openen werd steeds luider. Dit zou de drukte in de parken verminderen en daarmee ook het aantal besmettingen.

Uiteindelijk ging de regering overstag en meende een “aanvaardbaar” risico te kunnen nemen om enkele versoepelingen toe te staan. Dit heeft ertoe geleid dat vanaf 21 april jl de terrassen en winkels onder strikte voorwaarden open zijn en de avondklok eindelijk is afgeschaft.
Dit is momenteel de situatie, met dien verstande dat de horeca binnen nog gesloten is.
In ons geval is dat Het Plenkhoes en er dus voor onze leden nog geen mogelijkheid is om te biljarten.
We hopen natuurlijk dat het vaccinatieprogramma zijn vruchten afwerpt en we in niet al te lange tijd het “gewone” leven weer kunnen oppakken.

Nagekomen bericht is, dat SBBS besloten heeft om de Librecompetitie niet meer te hervatten en de bandstootcompetitie definitief wordt afgelast. Hetgeen heel jammer is.

Indien er wijzigingen zijn zullen we deze onverwijld berichten.
Tot ziens en blijf gezond!!

11-11-2020.

Het had gekund en zo mooi geweest dat vanaf heden de maatregelen versoepeld zouden worden.  Maar ondanks de “dalende” cijfers en het positieve bericht van een mogelijk vaccin, heeft het Kabinet anders beslist en de maatregelen tot half december verlengd.
Hierop heeft het Bestuur van SBBS  “eieren” voor zijn geld gekozen en besloten om de Librecompetitie niet vóór 1 januari 2021 te zullen hervatten. Daarnaast wordt de bandstootcompetitie, die traditioneel ná de Librecompetitie wordt gespeeld en vóór de zomer klaar moet zijn, vanwege tijdnood in 2021 niet georganiseerd.
In navolging van bovenstaande blijft ons clublokaal in het Plenkhoes voorlopig nog gesloten.
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn worden jullie per omgaande geïnformeerd.

15-10-2020.

Het was eigenlijk allang geen verrassing meer. Het kabinet had geen andere keus na alle kritiek, de oplopende besmettingen en de druk op de gezondheidszorg. Dus gelden er vanaf gisteren 22.00u nieuwe verregaande maatregelen, zoals onder andere het sluiten van de horeca tot 11 november as en een dringend advies voor het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes. Op korte termijn zal deze draagplicht wettelijk verplicht worden. Uiteraard heeft dit óók gevolgen voor onze biljartsport en is derhalve door de SBBS de competitie per direct stilgelegd en alle competitiewedstrijden voor onbepaalde tijd opgeschort. Helaas treft  dit ook onze biljartvereniging. Om geen onnodig risico te lopen heeft het Bestuur van BV Maurits eveneens besloten om het “vrij” biljarten, in afwachting van verdere ontwikkelingen en maatregelen van het Kabinet, voorlopig ook te stoppen . Tot die tijd is ons clublokaal gesloten. Zodra er meer nieuws is horen jullie dat zo spoedig mogelijk. We hopen natuurlijk dat iedereen weer gezond door deze periode heen komt.

21-8-2020.

Het is al een paar maanden geleden dat de regels voor de horeca enigszins zijn versoepeld en we als vereniging  onze favoriete biljartsport weer kunnen uitoefenen. Natuurlijk met inachtneming van de geldende regels zoals die door de regering cq het RIVM zijn voorgeschreven/geadviseerd. Het was passen en meten om iedereen de gelegenheid te geven om volgens een vast schema te biljarten. Komende maandag wordt een belangrijke volgende stap gezet door het opstarten van de Libre competitie georganiseerd door de SBBS. Ook ditmaal volgens strenge regels en voorwaarden. Voor BV Maurits geldt maximaal 12 personen in de biljartruimte inclusief de zes competitiespelers, hetgeen de mogelijkheid bied om 6 toeschouwers toe te laten. Met klem wordt verzocht om als bezoekende vereniging tijdig aan te geven of er toeschouwers meekomen, wil men niet het risico lopen dat de toegang wordt geweigerd. Laten we hopen dat iedereen zich aan de regels houd en we wederom kunnen genieten van een sportieve en spannende competitie.
Iedereen succes toegewenst!!

19-05-2020.

De regering had het reeds aangekondigd, indien de coronacrisis verder ingedamd zou kunnen worden, de horeca vanaf 1 juni hun deuren weer mogen openen.

Vandaag is door de Regering bekend gemaakt dat de Horeca definitief vanaf 1 juni onder strikte voorwaarden weer open mag. Goed nieuws dus voor het Plenkhoes en uiteraard voor onze biljartvereniging. We mogen weer, maar …. onder strikte voorwaarden, zoals het beperkt aantal leden in de biljartruimte met de nodige voorzorgsmaatregelen. De leden zijn hierover reeds geïnformeerd met het verzoek om hun voorkeur van speeltijd aan te geven, zodat er een indeling gemaakt kan worden. Uiteraard heeft dit consequentie’s voor het “vrij” biljarten, met name even binnenlopen om te biljarten is dan niet mogelijk.

21-04-2020.

Het wordt een kwestie van volhouden in deze intelligente lockdown, nu de regering vandaag de beperkende maatregelen opnieuw heeft verlengd ditmaal tot 20 mei as. Lichtpuntje is wel dat vanaf 11 mei de kinderen van het Basisonderwijs weer naar school mogen. Vooralsnog blijft alle horeca  gesloten en zit er voor onze biljartvereniging niets anders op dan geduld te hebben, totdat de maatregelen mogelijk versoepeld gaan worden. In dit kader heeft de Biljartbond eveneens vergaderd met RIVM over de mogelijkheden en hoe dan verder. De KNBB heeft deze mogelijkheden samengevat in een protocol, welke U kunt inzien door hier te klikken.  

31-03-2020.

Vandaag heeft het Kabinet noodzakelijkerwijs de termijn van de beperkende maatregelen verlengd tot 28 april as.
Derhalve blijven alle horecagelegenheden ook tot die datum gesloten en dus ook ons biljartlokaal.
De toekomst zal leren of de situatie na 28 april zal veranderen. Het kabinet bekijkt dat in de week ervoor.
Voor meer  informatie vewijzen wij U naar bovenstaande link van De Limburger.

30-03-2020.

 

Afgelopen weekend heeft het Bestuur van de SBBS besloten om de Bandcompetitie per direct te beëindigen, daar er geen zicht is op een spoedig einde van de Coronacrisis. Hierdoor is het niet mogelijk om de bandcompetitie nog binnen de gestelde termijn af te werken. Een wijs besluit, de gezondheid gaat voor. Vooralsnog  zal de SBBS Libre competitie 20/21 eind augustus danwel begin september worden gestart.

Natuurlijk heeft dit ook consequentie’s voor onze eigen Onderlinge Bandcompetitie, die hiermee eveneens wordt beëindigd en misschien later dit jaar in een andere vorm wordt hervat.

Belangrijkste is: Blijf gezond en let op mekaar!!

15-03-2020.

Vandaag heeft het Kabinet besloten om alle Horeca gelegenheden met ingang van vanmiddag 18.00u tot en met 6 april te sluiten. Dit om de uitbreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te beperken cq te vertragen. Deze sluiting geldt uiteraard ook voor onze locatie het Plenkhoes, waarbij het biljartlokaal voor ons ook niet meer toegankelijk is t/m 6 april as.
Zodra er meer nieuws is horen jullie dat zo spoedig mogelijk.

14-03-2020.

De SBBS heeft zoals reeds verondersteld officieel de Bandstootcompetitie eveneens t/m 31 maart stilgelegd. Rond 31 maart zal bepaald worden of de competitie nog zal worden uitgespeeld.
Uiteraard geldt dit ook voor de Onderlinge Bandstootcompetitie van BV Maurits. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan horen jullie dit per omgaande.

13-03-2020.

De KNBB heeft vandaag haar eerder genomen besluit van 12 maart verlengd tot en met 31 maart. Dit betekent dat alle competitie’s in ieder geval t/m 31 maart zijn stilgelegd. Aangezien de SBBS zich aan het eerdere besluit heeft geconformeerd zal dit nu naar alle waarschijnlijkheid ook het geval zijn.

12-03-2020.

De KNBB heeft gisteravond besloten om alle wedstrijden die onder auspiciën van de KNBB worden georganiseerd voor minimaal 7 dagen ( 18 maart ) op te schorten. Dit om het verspreiden van het coronavirus verder tegen te gaan.

De SBBS heeft besloten om deze richtlijnen van de KNBB te volgen en heeft per direct alle wedstrijden in de Bandstootcompetitie tot 18 maart as uitgesteld. Ter informatie verwijzen wij U naar de site van de KNBB:

https://www.knbb.nl/nieuws/alle-wedstrijden-competities-toernooien-onder-auspici%C3%ABn-knbb-stilgelegd

Het Bestuur van BV Maurits volgt in deze logischerwijs het besluit van de SBBS en heeft derhalve ook de eigen Onderlinge Competitie Bandstoten stilgelegd en roept de leden op om óók niet te komen trainen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan horen jullie dit per omgaande.